Lucie Jelsma
Bunderhorst 8
7009 LS Doetinchem.
Mobiel: 06-11737751
coachingspraktijk Jelsma

Lucie Jelsma

Lucie Jelsma - coach,
 therapeut en trainer in DoetinchemIk ben in 1959 geboren. Mijn leven lang heb ik al veel belangstelling gehad voor het coachingsgedeelte in mijn werk. Ik werkte in de gezondheidszorg als begeleider en leidinggevende en binnen mijn eigen trainings - en coachingsbureau.
Momenteel ben ik als docent verbonden aan een ROC. Ik werk binnen een team voor volwassen onderwijs voor de opleiding van medewerker maatschappelijke zorg. Binnen dit werk coachte ik docenten en deelnemers, begeleide ik intervisiegroepen en coach ik deelnemers in de praktijk.

Ik heb mij gespecialiseerd in coaching, supervisie en intervisie. Ik ontwikkel en verzorg trainingen voor teamontwikkeling, communicatie, lesprogramma’s en workshops.
Opleidingen die ik volgde; PABO, HBO- inrichtingswerk, Hoger management, de VO Supervisie en training aan de HAN te Nijmegen en psychodynamische therapie en Voice Dialogue. Ik ben gecertificieerd trainer in de Jungiaanse typologie. Master begeleidingskunde MA aan de HAN te Nijmegen.

Stijl van begeleiding

Je kunt mijn stijl van begeleiden kenmerken als krachtig, confronterend, doelgericht en resultaatgericht. Ik respecteer de kennis en het weten van de ander en ben ervan overtuigt dat alle kennis al in potentie aanwezig is bij de mensen die ik begeleid. Het aanraken van de juiste snaar, het aanreiken van technieken en het bewust maken van inzichten zijn belangrijke aandachtsgebieden binnen coaching, supervisie en  training.

© Coachingspraktijk Jelsma | Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 15-09-2019 .