Lucie Jelsma
Bunderhorst 8
7009 LS Doetinchem.
Mobiel: 06-11737751
coachingspraktijk Jelsma

Regressie

Regressie richt zich op psychische, lichamelijke en emotionele problematiek. De oorzaken van deze problematiek kunnen te vinden zijn in de voor jouw onverwerkte ervaringen in het verleden. De traumatische ervaringen breng ik in je bewustzijn, je herbeleeft het trauma zodat je het trauma en de bijbehorende angsten en emoties alsnog verwerkt.

Tijdens regressie wordt je in een lichte trance gebracht. Dit kan maar hoeft niet vanuit trance te zijn, een ontspanning kan ook voldoende zijn. Je wordt door mijn begeleiding in aanraking gebracht met gebeurtenissen uit het verleden. Deze gebeurtenissen worden doorleefd. Dit doorleven zorgt voor een staat van bewustzijn waardoor je opnieuw kunt kijken naar de gebeurtenissen vanuit een volwassen perspectief. Dit zorgt ervoor dat je nu zelf kan zorgen voor de nodige zorg en troost.

Er ontstaat inzicht in wat toen is gebeurd en hoe je erop hebt gereageerd. Je merkt dan dat overtuigingen en overlevingmechanismen die daardoor zijn ontstaan nu nog steeds in je leven aanwezig zijn. Ze beperken je in het dagelijkse functioneren. Door je hiervan bewust te worden komt er ruimte voor nieuwe inzichten. Dit werkt bevrijdend.

Terug naar de vorige pagina

© Coachingspraktijk Jelsma | Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 29-08-2016 .