Lucie Jelsma
Bunderhorst 8
7009 LS Doetinchem.
Mobiel: 06-11737751
coachingspraktijk Jelsma

Trauma

Lichamelijke en/of psychische mishandeling.

Indicaties

Je hebt een traumatische gebeurtenis mee gemaakt en ervaart de nare gevolgen hiervan dagelijks of regelmatig in de vorm van concentratieverlies, irreële angsten, stemmingswisselingen, het niet meer kunnen genieten en een continue stressgevoel. Je voelt  je zeer emotioneel, verdrietig, boos, somber,  je hebt nergens zin meer in of kunt geen interesse meer opbrengen. Je voelt je eenzaam. Het komt voor dat verdriet van een verlies uit het verleden weer naar boven komt. Je kunt  lichamelijke pijn ervaren, slecht kunnen slapen en of erg vermoeid zijn.

Ook wanneer je bovenstaande symptomen herkent maar niet weet wat de oorzaak kan zijn kun je door middel van lichaamswerk, regressie en gesprekken ervoor zorgen dat het leven weer dragelijker wordt.

Werkwijze

Ik werk met een combinatie van technieken zoals innerlijk kind-werkvoice dailogue/delenwerkRETregressie of EMDR zodat de psychische, sociale en lichamelijke gevolgen van de traumatische gebeurtenis verminderen en je weer meer kunt gaan genieten van het leven.

© Coachingspraktijk Jelsma | Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 09-08-2010 .