Lucie Jelsma
Bunderhorst 8
7009 LS Doetinchem.
Mobiel: 06-11737751
coachingspraktijk Jelsma

Slaap- en concentratieproblemen

Indicaties

Slaapproblemen

Je slaapt slecht, wordt veel wakker, kunt niet in slaap komen of slaapt te kort om de volgende dag weer fit op te kunnen staan. Het tekort aan rust zorgt ervoor dat je moe blijft, prikkelbaar bent, stress ervaart en/of concentratieproblemen krijgt.

Concentratietekort

Je merkt dat je snel bent afgeleid en dit zorgt ervoor dat je zaken niet afmaakt of niet aan zaken toekomt die je wel graag zou willen doen. Je kunt je niet lang genoeg concentreren op bijvoorbeeld gesprekken die je hebt. Je merkt dat je de draad kwijt raakt tijdens het lezen van krant en boek. Misschien heb je last van moeheid, ben je gestrest en onrustig.

Werkwijze

Het is belangrijk om samen met de huisarts mogelijke medische redenen uit te sluiten. Binnen de therapie werk ik met lichaamswerk/bio-energetica, RET, NLP, voice dailogue en gesprekken. Het leren leven in het hier en nu en het aanleren van ontspanningstechnieken kunnen een belangrijk onderdeel zijn van de therapie. Voor de concentratie kijk ik welke zaken er zijn die je belemmeren om je concentratie vast te kunnen houden. Regressie en hypnose zijn hiervoor bruikbare technieken.
 

© Coachingspraktijk Jelsma | Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 09-08-2010 .