Lucie Jelsma
Bunderhorst 8
7009 LS Doetinchem.
Mobiel: 06-11737751
coachingspraktijk Jelsma

Gewichtsproblemen

Indicaties

Deze vorm van therapie volg je wanneer je in gewicht wilt aankomen of wanneer je wilt afvallen. Je hebt daarbij een steuntje in de rug nodig. Of wanneer je eetproblemen hebt en graag weer een normaal eetpatroon wilt ontwikkelen.

Werkwijze

Ik werk voor het afvallen en het aankomen veel met voicedailogue, RET, visualisaties, lichaamswerk en innerlijk kindwerk. Vooral de voicedailogue waarbij je in gesprek gaat met de verschillende verinnerlijkte persoonlijkheden in jezelf werkt erg goed. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het deel in jou dat ervoor zorgt dat je dik blijft en teveel eet. Of je komt het deel in jezelf tegen dat ervoor zorgt dat je ziek blijft. Maar ook het deel dat ergens nog aanwezig is en staat voor het slankere of dikkere deel van jou.

Door onder begeleiding van mij in gesprek te gaan met deze delen word je je bewust van de belemmeringen die er zijn om je doel te bereiken. Het deel dat ervoor gaat zorgen dat je het door jouw gestelde doel gaat behalen versterken we. Je zult merken dat naarmate dit deel sterker wordt je meer grip krijgt op het afvallen of aankomen en je wens in vervulling kan gaan.

© Coachingspraktijk Jelsma | Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 09-08-2010 .